Експерти склали 5 найкращих смартфонів Xiaomi, які можна купити у серпні 2024 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

До списку увійшли смартфони під брендом Xiaomi та від дочірньої компанії Black Shark.

Реклама

На першому місці знаходиться Xiaomi 14 Ultra. Це найкращий смартфон Xiaomi за всіма параметрами: чудова камера, преміальний дизайн, топовий дисплей і найпотужніший процесор. До недоліків віднесли високу ціну та великі розміри.

Базовий Xiaomi 14 займає друге місце як найбільш універсальний смартфон Xiaomi, який сподобається всім. Він компактний, з відмінною продуктивністю, хорошими камерами та високим рівнем автономності. Однак його дизайн виглядає досить просто.

Xiaomi 13 названий найкращим смартфоном Xiaomi з точки зору співвідношення ціни та продуктивності. Смартфон має чудовий зовнішній вигляд, швидку роботу і відмінну якість зйомки.

На четвертому місці Xiaomi 13T Pro, який вважається найкращим бюджетним смартфоном Xiaomi. Водночас це ще й чудовий камерофон. Головний недолік – відсутність бездротової зарядки.

П’яте місце займає Black Shark 5 Pro, названий найкращим ігровим смартфоном Xiaomi. Він має розумну ціну, зручні тригери з боків і потужний процесор. Проте, смартфон досить сильно нагрівається під час використання.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ