Лінійка Samsung Galaxy S25 отримає ключове оновлення One UI 7.1 з низкою нових можливостей

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Велике оновлення One UI 7 принесе багато покращень і змін. Відомий інформатор Ice Universe нещодавно поділився докладним списком цих нововведень, а також розкрив більше інформації не лише про One UI 7, але й про наступну версію One UI 7.1, повідомляє видання Neowin.

Реклама

Інформатор зазначає, що оновлення One UI 7 буде зосереджено на забезпеченні плавності інтерфейсу користувача і більш плавній анімації. Це нововведення дозволить смартфонам Samsung з топовою начинкою, які до цього не вирізнялися плавністю інтерфейсу, запропонувати користувачам приємніше оку управління, аналогічне до iOS.

Наступна версія оновлення One UI 7.1, за словами інформатора, буде ключовою для нової лінійки смартфонів Galaxy S25, які мають дебютувати на початку наступного року, і принесе цілу низку нових функцій.

Це не означає, що One UI 7 буде бідним на нові можливості. Раніше стало відомо, що оновлення отримає новий ігровий модуль Good Lock, що дає доступ до детальних налаштувань ігор, перероблений інтерфейс користувача, включаючи додаток «Камера» зі зміненим розташуванням елементів та панель програм з розташованим у нижній частині рядком пошуку, що підвищує зручність використання однією рукою. Також буде змінений дизайн екрану блокування, головного екрана, іконок та інших елементів.

Очікується, що One UI 7 надасть користувачам можливість персоналізувати значки програм та папок за допомогою власних зображень.

Однак, початок відкритого тестування знову затримується. Раніше передбачалося, що старт бета-програми One UI 7 відбудеться в другій половині серпня, але тепер стверджується, що ця подія переноситься на більш пізній термін.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ