Коли очікувати iPhone 16: новий графік випуску після затримки Apple Intelligence

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

В останні роки апаратне забезпечення смартфонів оновлювалося поступово, що підштовхнуло деяких виробників до створення ексклюзивних програмних функцій для своїх нових продуктів, аби стимулювати клієнтів частіше оновлювати пристрої. Apple не стала винятком у цьому питанні. Її нова функція Apple Intelligence буде доступна лише на iPhone 15 Pro і новіших моделях, що, ймовірно, стане ключовим фактором для продажів iPhone 16. Однак через те, що довгоочікувані функції штучного інтелекту були відкладені до жовтня, виникає питання: чи вийде iPhone 16 у вересні? Ось що відомо з чуток.

Реклама

За даними Bloomberg, Apple планує дотримуватися своєї традиції і випустити iPhone 16 у вересні. Оскільки компанія зазвичай представляє свої флагманські смартфони у вівторок ближче до середини місяця, публікація припускає, що анонс може відбутися 10 вересня. У звіті йдеться:

“Мені сказали, що запуск iPhone відбудеться приблизно в той самий час, що й минулого року — швидкий погляд на календар робить 10 вересня ймовірною датою — і користувачам потрібно буде оновити своє нове обладнання до iOS 18.1 у жовтні, щоб почати працювати з Apple Intelligence”.

Apple Intelligence не буде доступною для публіки, поки компанія не випустить iOS 18.1, ймовірно, у жовтні. Тож тим, хто купить iPhone 16 у перший день, щоб скористатися новими функціями штучного інтелекту, можливо, доведеться почекати кілька тижнів або запустити бета-версію програмного забезпечення. Для Apple це вже не вперше. Минулого року, наприклад, Apple Watch Series 9 і Ultra 2 дебютували без жесту подвійного дотику, який, попри те, що був одним із головних нововведень, з’явився лише в жовтні з виходом watchOS 10.1.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAndroidAuthority

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ