Смартфони

iPhone 17 може отримати нову модель iPhone Air

Share
Час читання: 2 хв.

Чутки про оновлення лінійки iPhone наступного року вже циркулюють кілька місяців і набули серйозного поширення з початку травня. Відомі інсайдери, такі як Мінґ-Чі Куо, повідомляють, що iPhone 16 Plus буде замінений на iPhone 17 Slim. Ця нова модель, разом з iPhone SE 4, стане одним із перших смартфонів, які Apple оснастить власним 5G модемом.

За інформацією від FrontPageTech, назва iPhone 17 Slim не буде використовуватися. Натомість Apple планує випустити модель під назвою iPhone Air. Цей пристрій буде запозичувати назву у своїх попередників з лінійок iPad та MacBook. Як і у випадку з iPad Air та MacBook Air, iPhone Air буде мати значно тонший корпус, товщина якого може становити лише 5 мм. Проте ультратонкий корпус буде компенсований слабшим обладнанням, зокрема, iPhone Air матиме одну задню камеру та чіпсет Apple A19 замість передбачуваного A19 Pro.

Крім того, очікується, що в корпусі iPhone 17 Air буде менше титану, ніж у моделях iPhone 17 Pro або iPhone 17 Pro Max. Смартфон буде оснащений 6,6-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2740×1260 пікселів і функцією Dynamic Island, яка вже знайома користувачам. Таким чином, з точки зору дизайну, iPhone 17 Air може нагадувати iPhone 15 Plus та iPhone 16 Plus.

За інформацією від FrontPageTech, ціна першого iPhone Air становитиме $1299, що значно перевищує ціну нинішнього iPhone 15 Plus. Звичайно, до анонсу серії iPhone 17 залишається більше року, і багато що може змінитися за цей час.

Тим часом, Apple готується до випуску чергової серії смартфонів iPhone 16, який відбудеться вже наступного місяця. Разом з новими моделями Pro, кольори всіх моделей iPhone 16 стали відомі завдяки серії реальних зображень, що з’явилися в мережі останніми днями.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: AppleiPhone
  • Останні записи

    Чому телефон з часом починає працювати повільніше і як це виправити

    З часом будь-який смартфон починає працювати повільніше: довго відкриваються програми, завантажуються фото, а також сповільнюється…

    20.09.2024

    Apple готує вражаючий iPhone 17 Air, який здивує всіх

    Apple готує до випуску повністю оновлену лінійку iPhone, яка зацікавить як давніх фанатів, так і…

    20.09.2024

    Названо пристрої Samsung Galaxy які вже отримали оновлення One UI 6.1.1

    Слідом за нещодавнім релізом досить великого оновлення One UI 6.1.1 для флагманської серії Galaxy S23…

    20.09.2024

    Apple взялася за старе: iOS знову уповільнює iPhone

    Днями відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18, але напевно більшість користувачів навіть не припускали, що Apple…

    20.09.2024

    PlayStation 6 вийде у двох різних версіях, одна з яких буде більш доступною

    Як повідомляється, Sony розробляє дві різні SoC (System on Chips) для майбутньої PlayStation 6, що…

    20.09.2024

    Наступний складний телефон Samsung може мати нову назву

    У липні Samsung представила Galaxy Z Fold 6, але ще до цього з’явилися чутки про…

    20.09.2024