Розгортання Apple Intelligence не затримує запуск iPhone 16

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Хоча функції Apple Intelligence почнуть з’являтися лише через кілька тижнів після виходу iOS 18, Apple не планує затримувати запуск щорічного оновлення iPhone 16.

Реклама

Згідно з повідомленням Марка Гурмана з Bloomberg, перші функції Apple Intelligence були представлені тільки в першій бета-версії iOS 18.1 для розробників, а не в початкових бета-версіях. У презентації iOS 18 компанія розділила основні функції, доступні для більшості моделей iPhone, і функції Apple Intelligence, які наразі працюють тільки з iPhone 15 Pro та Pro Max.

Всі моделі iPhone 16 зможуть скористатися принаймні деякими функціями Apple Intelligence після їх виходу, але Apple поки що не уточнила, коли повністю завершиться їх розгортання.

Аналогічно, функції Apple Intelligence не будуть доступні в початкових версіях iPadOS 18 або macOS Sequoia, а з’являться лише в першому великому оновленні цих систем.

Гурман у своєму бюлетені Power On нагадав, що Apple одного разу відклала випуск iPhone до жовтня — для iPhone 4S 13 років тому — через те, що ключові функції iCloud і Siri не були готові. Проте цього року очікується, що лінійка iPhone 16 буде представлена в середині вересня, як зазвичай.

AppleInsider опублікував огляд першої бета-версії iOS 18.1, яка включає нові інструменти для написання, функції підсумовування, параметри запису та транскрипції, а також перші вдосконалення роботи Siri. Однак рекламована інтеграція з Genmoji та ChatGPT, ймовірно, з’явиться в наступних бета-версіях.

Повний набір функцій Apple Intelligence, як очікується, буде розгорнуто до кінця 2024 року, з можливим завершенням деяких функцій на початку 2025 року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAppleInsider

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ