В мережу потрапила несподівана подробиця про нову кнопку в iPhone 16

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple планує внести ряд нововведень у новий iPhone 16, включаючи інтеграцію багатофункціональної кнопки “Зйомка”. Про ці нововведення розповідає Phone Arena.

Реклама

Раніше ми вже згадували, що в iPhone 15 Apple замінила перемикач беззвучного режиму на універсальну кнопку дії. Тепер в iPhone 16 компанія додасть нову кнопку “Зйомка”. Ця кнопка буде ємнісною, що означає відсутність фізичного руху; вона буде реагувати на натискання або торкання за допомогою датчиків тиску, вбудованих у корпус.

Що стосується функцій нової кнопки “Зйомка”, то вона стане багатофункціональною. Раніше повідомлялося, що легке торкання кнопки буде використовуватися для фокусування камери, а натискання — для зйомки фото. Однак тепер з’явилася нова інформація, згідно з якою утримання кнопки “Зйомка” запустить відеозйомку, а свайпи по кнопці дозволять активувати масштабування.

З огляду на те, що на одній кнопці буде реалізовано щонайменше п’ять різних функцій, користувачам може бути складно розібратися у всіх можливостях під час зйомки на ходу. Це нововведення здається дещо незвичним для Apple, яка традиційно дотримується простоти і мінімалізму у дизайні своїх продуктів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ