Motorola Edge 50 Ultra обігнав Galaxy S24 Ultra та iPhone 15 у тесті камер DxOMark

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Смартфон Motorola Edge 50 Ultra, відомий у Китаї під назвою Moto X50 Ultra, був випущений як один із перших пристроїв на базі чіпсету Snapdragon 8s Gen 3. Це також один з небагатьох телефонів з цим чіпсетом, який можна легко придбати за межами Китаю.

Реклама

Хоча його продуктивність не зрівняється з топовими моделями Samsung Galaxy S24 Ultra або Apple iPhone 15, за оцінкою DxOMark, Edge 50 Ultra перевершив обидві ці моделі у рейтингу камер. Зокрема, доступний флагман Motorola набрав 146 балів у тесті DxOMark.

Цей показник вищий, ніж у Samsung Galaxy S24 Ultra, який має 144 бали, і у iPhone 15 та 15 Plus, які отримали по 145 балів. Завдяки цьому вищому балу Motorola Edge 50 Ultra посідає 17-те місце в рейтингу ультра-преміум-класу DxOMark, тоді як топовий телефон Samsung займає 21-ше місце.

DxOMark відзначає, що Edge 50 Ultra добре підходить для портретної фотографії, включаючи групові портрети. Телефон також хвалять за швидкий і точний автофокус, що забезпечує якісну зйомку об’єктів, що швидко рухаються. Іншими визначними аспектами є здатність смартфона робити детальні знімки зі збільшенням та його висока продуктивність в умовах низького освітлення.

Однак DxOMark також зазначає, що у смартфона виявлено безліч артефактів у відео та зображеннях. Команда докладно поділилася своїми висновками. Важливо зазначити, що незалежні ЗМІ також високо оцінили систему камер Motorola Edge 50 Ultra, особливо її можливості перископічного об’єктива.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ