Інсайдери показали усі кольори Google Pixel 9 та Pixel 9 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Ще один день приніс нові витоки про Google Pixel 9 та Pixel 9 Pro. Видання Android Headlines опублікувало деталі технічних характеристик, дизайну та кольорів нових моделей Pixel. Рендери високої роздільної здатності показують чотири кольори для Pixel 9: Порцеляновий, Обсидіановий, Рожевий і Зелений, а для Pixel 9 Pro — Obsidian, Porcelain, Rose та Hazel.

Реклама

Обидва телефони мають плоскі бічні сторони: Pixel 9 з матовими бічними сторонами і глянсовою задньою панеллю, Pixel 9 Pro — з глянсовими металевими бічними сторонами і матовою задньою панеллю. Часом може бути важко укладати телефони на стіл через виступ камери.

Інсайдери показали усі кольори Google Pixel 9 та Pixel 9 Pro

Pixel 9 Pro буде мати екран 6,3 дюйма і буде найменшим флагманом Google, що підходить для любителів компактних телефонів. Обидва телефони отримають нову панель камери у вигляді овального острова. Pixel 9 буде оснащений процесором Tensor G4, 12 ГБ оперативної пам’яті і трьома камерами, а Pixel 9 Pro — 16 ГБ оперативної пам’яті, потрійною камерою і 42-мегапіксельною фронтальною камерою.

Ціни на Pixel 9 Pro очікуються від $899 до $999. Google планує випустити чотири моделі: Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL та Pixel 9 Pro Fold. Захід Made by Google відбудеться 13 серпня, де буде підтверджено всі деталі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ