Знижки і пропозиції серії Google Pixel 9 потрапили в мережу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Цього тижня з’явилися нові подробиці про майбутні пропозиції та угоди від Google для нових Pixel, які будуть анонсовані 13 серпня. Варто зазначити, що ці деталі стосуються Франції, але ймовірно, подібні акції будуть доступні і в інших країнах Європейського Союзу.

Реклама

Отже, у рамках цієї пропозиції до 5 вересня можна отримати 256 ГБ пам’яті за ціну 128 ГБ. Якщо ви обміняєте старий пристрій, ви зможете отримати бонус у розмірі 150 євро при покупці Pixel 9 і 200 євро при купівлі Pixel 9 Pro або Pixel 9 Pro XL. Зверніть увагу, що обмінний бонус буде нарахований пізніше після заповнення відповідної форми.

Усі моделі Pixel також отримають три місяці безкоштовного підписки на YouTube Premium та шість місяців на Fitbit Premium, якщо ви підписуєтеся вперше. Крім того, при покупці Pixel 9 ви отримаєте тарифний план Google One на 2 ТБ на шість місяців. Для моделей Pro, таких як Pixel 9 Pro і Pixel 9 Pro XL, включено річний план Google One AI Premium.

Ці пропозиції для Google One діють для покупок телефонів до грудня. Google стверджує, що завдяки цим акціям ви можете заощадити до 650 євро.https://www.dealabs.com/magazine/google-pixel-9-9-pro-et-9-pro-xl-voici-loffre-promotionnelle-de-lancement-pour-les-nouveaux-smartphones-de-google-56852

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоdealabs.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ