Смартфони Xiaomi не отримають можливість повного відключення реклами

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Китайська компанія Xiaomi не планує впроваджувати єдиний перемикач, який дозволив би змінювати налаштування реклами у всіх додатках одночасно. Це рішення стало відомим після відповіді компанії на запит видання Android Authority.

Реклама

Xiaomi пояснила, що планує “переоптимізувати” свою бізнес-стратегію. Це означає, що компанія має намір зменшити кількість попередньо встановлених програм на своїх смартфонах. Такий крок спрямований на покращення користувацького досвіду і оптимізацію роботи пристроїв.

Цей коментар з’явився у відповідь на чутки, які ширилися серед користувачів і в медіа, про можливість появи функції відключення всієї реклами у смартфонах Xiaomi. Багато користувачів сподівалися на введення цієї функції, оскільки реклама інколи може бути набридливою і заважати користуванню пристроєм.

Однак, здається, що така опція не буде введена в найближчому майбутньому. Xiaomi не планує впроваджувати єдиний перемикач для відключення реклами, але продовжує працювати над покращенням своїх продуктів і оптимізацією користувацького досвіду.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAndroid Authority

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ