5 порад, щоб продовжити час роботи зарядки на Android

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Заряджали смартфон всю ніч, але до обіду батарея вже сідає? Експерти діляться порадами, як доглядати за акумулятором та продовжити його термін служби.

Реклама

Забороніть програмам працювати у фоні

Коли телефон не використовується, програми можуть звертатися до інтернету для оновлення інформації, що витрачає заряд. Забороніть рідко використовуваним додаткам працювати у фоновому режимі.

Видаліть непотрібні енергоємні програми

Якщо на вашому смартфоні є додатки, які ви не використовували з моменту покупки, видаліть їх. При встановленні нових програм намагайтеся не надавати дозволів на постійну фонову роботу, якщо це не впливає на їх продуктивність.

Щоб визначити, які програми споживають найбільше енергії, зайдіть у налаштування, виберіть меню «Батарея», а потім — «Витрата батареї». Тут ви знайдете статистику, яка покаже, які додатки витрачають найбільше заряду.

Увімкніть адаптивне енергоспоживання та налаштуйте яскравість

Сучасні смартфони використовують нейромережі для регулювання енергоспоживання додатків, якими ви користуєтесь найчастіше. Ці функції зазвичай активуються автоматично при налаштуванні пристрою, але не зайвим буде перевірити їх статус.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ