Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 + отримали саму бажану функцію, яка потрібна всім

Share

Купити флагманські смартфони Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 + можна ось уже як півтора місяця. Прямо «з коробки» на обидва мобільних пристрої, цінник яких стартує в Україні з позначки в 28 000 гривень, встановлена ​​операційна система Android 8.0 Oreo з підтримкою функції Project Treble і графічною оболонкою Samsung Experience 9.0. Проте, виробник забув додати в свої телефони вкрай корисну і потрібну функцію, яка потрібна всім. Сьогодні, 30 травня 2018 року, вона нарешті з’явилася під флагмани.

Власники Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 +, після установки нової прошивки, яка доступна для завантаження з сьогоднішнього дня, отримали можливість записувати телефонні розмови. Здавалося б, що функція є вкрай потрібною і корисною, однак південнокорейські розробники з якихось причин не стали її додавати в телефони відразу. Більшість вважає, що вони просто забули це зробити, а через свою повільність на її реалізацію пішло півтора місяці.

Крім того, нова прошивка для південнокорейських флагманів також принесла разом з собою травневий патч для системи безпеки, а також виправлення багів і недоліків, виявлених користувачам раніше. Користуватися записом розмов в Galaxy S9 і Galaxy S9 + вкрай просто, тому як для цього необхідно лише зателефонувати кому-небудь, після чого натиснути на спеціальну кнопку, яка відображається на екрані. Важливо зауважити, що підтримка нової функції доступна не у всіх регіонах світу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Залежно від того, до мережі якого стільникового оператора підключений смартфон, функція запису розмов може бути недоступна. Це пов’язано з тим, що в багатьох країнах світу записувати телефонні розмови без прямої згоди людини заборонено. Щоб запобігти порушенням закону компанія Samsung впровадила захисний механізм. Відомо, що користуватися новою можливістю можна в Україні, Голландії, Індії, Румунії, Іспанії, Швейцарії та Великобританії.

Функція запису розмов з’явилася завдяки прошивка G960FXXU1BRE5 і G965FXXU1BRE3 для Galaxy S9 і Galaxy S9 + відповідно. Провести її установку можна «по повітрю», причому для цього достатньо лише відвідати спеціальний розділ в настройках. Перед початком процесу оновлення слід зарядити акумулятор щонайменше на 50%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Мобільні оператори розповіли, наскільки готові мережі до вимкнення електроенергії

    З новими відключеннями електроенергії, стабільна робота мобільних мереж знову стає вкрай важливою для абонентів, повідомляє Економічна…

    25.05.2024

    Новий вірус для Windows використовує для атак функцію шифрування дисків

    У Мережі з'явився новий вірус-вимагач для Windows, який використовує не вразливість ОС, а штатну функцію…

    25.05.2024

    Google вкладе мільярди доларів в індійське виробництво смартфонів

    За даними Bloomberg, Google вирішила інвестувати мільярди доларів в індійський штат Тамілнад для створення виробничої…

    25.05.2024

    Шахраї під виглядом Ощадбанку зазіхнули на картки українців

    Відколи розпочалася повномасштабна війна, з’явилося чимало програм грошової підтримки населення. Цим користуються шахраї, щоб виманити…

    25.05.2024

    Оновлений Google-пошук розлютив користувачів дивною видачею

    Компанія Google нещодавно представила оновлену пошукову систему з нейромережевими алгоритмами "під капотом". Однак протягом кількох…

    25.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim та Galaxy Z Flip 6 Slim представлять на початку 2025 року

    Отже, було безліч суперечливих повідомлень про лінійку телефонів Samsung на 2024 рік. Деякі наполягають на…

    25.05.2024