Categories: Смартфони

Samsung Galaxy A9 Star, спрощений Galaxy S9 «для бідних», на фотографіях

Share

Як стало відомо тільки що від китайських джерел, вже в найближчі три тижні на території Китаю почнуться продажі смартфона Samsung Galaxy A9 Star. Новинка буде представляти із себе спрощену версію Galaxy S9, призначену «для бідних». Мобільний пристрій пройшло сертифікацію в відомствах TENAA (Китай) і NCC (Тайвань). Це означає, що мова йде не про регіональну моделі тільки для китайського регіону, як це часто буває, а в міжнародній версії телефону.

Легко помітити, що Samsung Galaxy A9 Star за своїм зовнішнім виглядом чимось нагадує оригінальну модель, тобто Galaxy S9, але тільки якщо не дивитися на задню кришку. Вона в майбутню новинку виконана зі скла, але камера розташована не по центру, а в верхньому лівому кутку, як стало модно робити після виходу iPhone X. Фотокамера складається з двох об’єктів, а це значить, що покупці телефону зможуть робити фотографії з ефектом розмиття заднього фону і використовувати 2-кратний оптичний зум.

На тильній частині корпусу також знайшлося місце для сканера відбитків пальців. Проте, він знаходиться досить високо, тому користуватися ним однією рукою буде незручно – це реальний факт. Відомо, що Galaxy A9 Star оснащений 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2240 на 1080 пікселів (Full HD +), 8-ядерним процесором з тактовою частотою 2,8 ГГц (модель невідома), 4/6 ГБ оперативної і 64 / 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, подвійний основний (12 Мп + 8 Мп) і 8 Мп фронтальною камерами, а також акумулятором ємністю 3000 мАг з підтримкою швидкої зарядки Fast Charge.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прямо «з коробки» на новинку будуть встановлена операційна система Android 8.0 Oreo, причому користувачів також чекає підтримка функції Project Treble для швидкого отримання оновлень і графічна оболонка Samsung Experience 9.0.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Перша у світі на Snapdragon G3x Gen 2. Представлена ​​портативна ігрова приставка Ayaneo Pocket S

    Компанія Ayaneo представила свою портативну ігрову приставку Pocket S – першу на ринку на основі…

    27.04.2024

    Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло

    Онлайн-банк monobank на початку квітня оновив дизайн і почав тестувати Expirenza 2.0 – мобільний додаток…

    27.04.2024

    Youtube показуватиме рекламу під час паузи

    Пам'ятаєте, як кілька років тому YouTube прибрав всю рекламу, що нахабно врізалася під час відтворення…

    27.04.2024

    Комп’ютер не підключається до Wi-Fi. Прості способи вирішення проблеми

    Ми настільки звикли завжди і скрізь користуватися Wi-Fi, що сприймаємо його як щось зрозуміле. Проблеми…

    27.04.2024

    Nothing готує ультрабюджетний смартфон CMF Phone

    Суббренд Nothing, CMF, зарекомендував себе на ринку завдяки доступним аксесуарам, таким як бездротові навушники, смарт-годинник…

    27.04.2024

    Samsung Galaxy Watch 7 може отримати сенсор для вимірювання рівня цукру в крові

    Напередодні швидкого анонсу нової серії смарт-годинника Samsung Galaxy Watch 7 в мережі з'явилася інформація про…

    27.04.2024