Велике оновлення Telegram: вбудований браузер із вкладками, міні-магазин додатків, і не тільки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Команда популярного месенджера Telegram випустила велике оновлення для сервісу та клієнтів. Апдейт додає Telegram-браузер з підтримкою кількох вкладок, міні-магазин додатків, новий тип міні-додатків, можливість дарувати зірки друзям та багато іншого.

Реклама

У вбудованому браузері тепер можна згортати сторінки та розгортати їх із нижньої панелі. Також браузер підтримує перегляд децентралізованих сайтів у мережі TON у всіх мобільних клієнтах та офіційних програмах для комп’ютерів.

Коли користувач отримує нове повідомлення, він може спокійно перейти в чат, не втрачаючи відкриті веб-сторінки, статті або ігри в міні-додатках. Також можна додати сторінку до закладок, щоб повернутися до неї пізніше.

У розділі пошуку з’явилася нова вкладка “Програми” зі списком міні-додатків користувача та добіркою популярних міні-додатків. Розробники тепер можуть завантажувати демонстраційні відео та знімки екрана, щоб користувачі знали, чого очікувати від міні-додатків.

Міні-програми тепер можуть створювати унікальний контент спеціально для публікації у вигляді історій у Telegram, наприклад, таблиці рекордів або згенеровані ІІ відео.

Зірки Telegram можна придбати в подарунок для своїх контактів. Серед інших нововведень – можливість використовувати спалах для запису відеоповідомлень, додавання віджету з інформацією про поточну погоду до історій, та встановлення будь-якого кадру як обкладинку відеоісторії.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ