Смартфони

Samsung підтвердила роботу над наступним поколінням чипа Exynos 2500

Share
Час читання: < 1 хв.

Нещодавно з’явилися чутки, що Samsung може відмовитися від використання свого нового чіпа Exynos 2500 у серії Galaxy S25. Інформація про це була озвучена відомим аналітиком Мінґ-Чі Куо, який посилався на джерела в ланцюгу постачання. Однак Samsung рішуче спростувала ці заяви, і є кілька причин, чому варто очікувати, що Exynos 2500 буде впроваджено без будь-яких перешкод.

По-перше, Samsung включила Exynos 2500 у свій останній звіт про доходи, що є незвичним для компанії, оскільки вона зазвичай не згадує невипущені продукти у таких документах. Це свідчить про впевненість компанії в Exynos 2500 та його 3GAP вузлі другого покоління. Крім того, у звіті також зазначено, що Samsung задоволена показниками 3-нм Exynos W1000 SoC для Galaxy Watch 7 та Galaxy Watch Ultra і планує розширити свою продукцію в цій категорії.

Додатково, користувач Mapple_Gold, спеціаліст у сфері напівпровідників, заявляє, що Samsung подолала проблеми з Exynos 2500. Більше того, компанія має кілька версій Exynos 2500, з різними конфігураціями ЦП, такими як 1+2+3+4, 2+2+2+4 та 1+4+5. Це свідчить про плани Samsung розширити застосування Exynos на інші пристрої, включаючи ноутбуки та планшети, що ще більше підтверджує впевненість компанії в цьому чіпі.

Попри плани Samsung використовувати MediaTek Dimensity 9300+ на своїх планшетах, серія Galaxy S25, ймовірно, продовжить використовувати Exynos. Існує навіть ймовірність, що Exynos 2500 буде застосовуватися у всіх версіях серії S25, що підкріплює підтримку цього чіпа для компанії.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    П’ять міст, де штучний інтелект радикально трансформує життя

    Штучний інтелект (ШІ) вже не є фантастикою — він активно змінює життя людей у багатьох…

    19.09.2024

    Samsung виплатить Mojo Mobility 192 мільйони доларів за патентні порушення

    Samsung займає обережну позицію щодо технологій заряджання, проте тепер компанія змушена виплатити 192 мільйони доларів…

    19.09.2024

    Компанія-партнер Facebook, Google і Amazon прослуховує користувачів для аналізу даних

    Документи компанії Cox Media Group (CMG), одного з партнерів таких технологічних гігантів як Facebook, Google…

    19.09.2024

    В iPhone 16 значно поліпшено можливість ремонту

    Apple розповіла про значні поліпшення в ремонті iPhone, які користувачі відчують на власному досвіді з…

    19.09.2024

    Оновлення iOS 18 дозволить показувати годинник навіть на вимкненому iPhone

    У iOS 18 компанія Apple розширює функціонал відображення інформації на iPhone навіть при повній розрядці…

    19.09.2024

    Google Pixel Watch 3 з’явилася функція виявлення втрати пульсу

    Google продовжує вдосконалювати свій розумний годинник Pixel Watch, додаючи нові життєво важливі функції. Однією з…

    19.09.2024