iPhone 17 Slim не буде потужним і за характеристиками зрівняється з iPhone SE 4

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

iPhone 17 Slim не матиме очікуваних вражаючих характеристик. Його технічні параметри будуть майже ідентичні iPhone SE 4, і відмінність полягатиме лише в дизайні. Спочатку вважалося, що iPhone 17 Slim замінить модель Plus у лінійці iPhone, але згідно з останніми даними, він буде випущений як окремий пристрій. Apple збереже модель Plus у лінійці та представить модель Slim як новий варіант.

Реклама

Наразі інформації про iPhone 17 Slim небагато, але аналітик Мінґ-Чі Куо поділився своєю думкою. Він вказує, що iPhone 17 Slim матиме той самий чіп A19, що й стандартні моделі iPhone 17, але буде оснащений першим 5G-модемом Apple. Однак iPhone 17 Slim матиме лише одну задню камеру, на відміну від інших моделей лінійки, які оснащені подвійними або потрійними камерами. Корпус моделі Slim буде виготовлений з гібриду алюмінію та титану, але з меншою кількістю титану порівняно з iPhone 15 Pro.

Основною перевагою iPhone 17 Slim буде дизайн, а не технічні характеристики. Подробиці про плани Apple залишаються невідомими, і ми будемо стежити за новинами від компанії.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPhoneArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ