Samsung Galaxy S25 Ultra отримає стільки ж оперативної пам’яті, скільки було у Galaxy S20 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung Galaxy S25 Ultra отримає не тільки закруглені кути корпусу, але й значне збільшення оперативної пам’яті. Інсайдер Ice Universe повідомив у Twitter (X), що новий флагман Samsung буде оснащений 16 ГБ оперативної пам’яті. Хоча інсайдер не вказав конкретну модель, ресурс Sammobile вважає, що це стосується саме Galaxy S25 Ultra.

Реклама

Це не перший Ultra-смартфон з 16 ГБ ОЗУ: таку конфігурацію мали топові версії Galaxy S20 Ultra та Galaxy S21 Ultra. Однак, з переходом до Galaxy S22 Ultra, Samsung зменшила обсяг оперативної пам’яті до 12 ГБ навіть у найпотужніших моделях. Тепер компанія повертається до обсягів пам’яті, які були в Galaxy S20 Ultra, при цьому нова пам’ять буде швидшою — LPDDR6.

Ice Universe відомий своєю точною інформацією про нові тренди у смартфонах, включаючи екрани-водоспади, чубчик в iPhone X, новий дизайн iPhone 14 і 200-мегапіксельний сенсор зображення від Samsung. Ексклюзивні дані про новинки часто надходять до нього від джерел у відділі досліджень та розробок південнокорейського гіганта.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ