Що очікувати від акумулятора Samsung Galaxy S25 Ultra та його оновлень

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У мережі з’явилася інформація про акумулятор Galaxy S25 Ultra від Samsung, і здається, що зміни у порівнянні з S24 Ultra не передбачаються.

Реклама

S25 Ultra матиме той же акумулятор ємністю 5000 мАг та зарядну потужність 45 Вт, як і попередник. Незважаючи на відсутність поліпшень в акумуляторі, очікується, що новинка отримає значний редизайн. Поки китайські конкуренти Samsung впроваджують більші акумулятори до 6000 мАг у своїх флагманах, це може поставити S25 Ultra в невигідне становище з точки зору автономності в порівнянні з конкурентами на Android.

З чуток, новий чіп Snapdragon 8 Gen 4, який, ймовірно, буде встановлений у більшості флагманських Android-пристроїв 2025 року, споживає більше енергії. Це спонукало деякі компанії до збільшення розмірів акумуляторів. Хоча тонші телефони можуть потребувати компромісів у конструкції, Galaxy S25 Ultra, ймовірно, збереже свою товщину в 8,4 мм, що може обмежити можливості для розміщення більшої батареї.

Незважаючи на те, що ємність батареї залишиться на тому ж рівні, S25 Ultra може запропонувати покращений час автономної роботи завдяки енергоефективному чіпу Snapdragon 8 Gen 4 та вдосконаленій OLED-технології дисплея. Ця комбінація, разом з очікуваною 200-мегапіксельною основною камерою та новим вигнутим дизайном задньої панелі, може поліпшити загальний користувацький досвід.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ