Categories: Смартфони

Google Pixel 3 XL стане самим бракованим смартфоном у світі

Share
Час читання: 2 хв.

Здавалося б, що до офіційної презентації смартфона Google Pixel 3 XL ще майже півроку, проте вже зараз відомі багато подробиць. Як пише видання PhoneArena, американський «пошуковий гігант» уклав з компанією LG довгострокову угоду, в рамках якої вона стане єдиним постачальником OLED-екранів для майбутньої новинки. Це означає, що новинка виявиться самим бракованим в світі смартфоном в нинішньому році.

Досить згадати, що сталося з Google Pixel 2 XL в кінці 2017 року, коли він тільки надійшов у продаж. Постачальником OLED-матриці для нього також значилася і продовжує значитися компанія LG Display. Її екрани виявилися настільки бракованими, що у користувачів вкрай швидко вигоряли пікселі, картинка мала поганий кут огляду, в дисплеї були засвітки, а також ряд інших дуже неприємних мінусів, особливо коли купуєш смартфон за 25 000 гривень.

На жаль, Google не стала ставитися до цієї ситуації дуже серйозно, тому компанія знову вирішила заощадити і звернулася до LG Display для того щоб ця корпорація виробляла OLED-матриці для нового флагмана – Pixel 3 XL. Користувачів знову майже напевно чекають засвітки, сліди клею, велику зернистість, вигоряння матриці , погане перенесення кольорів, а також безліч інших неприємних особливостей.

Інсайдер Ice Universe підтвердив цю інформацію, заявивши, що Google Pixel 3 XL дійсно отримає дисплей з вирізом, а його виробником стане LG Display. Крім того, за даними цієї людини, новинка зможе похвалитися подвійною фронтальною камерою, яка дозволить робити Селфі з ефектом розмиття заднього фону. Чи отримає телефон основну здвоєну фотокамеру – невідомо.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Чому телефон з часом починає працювати повільніше і як це виправити

    З часом будь-який смартфон починає працювати повільніше: довго відкриваються програми, завантажуються фото, а також сповільнюється…

    20.09.2024

    Apple готує вражаючий iPhone 17 Air, який здивує всіх

    Apple готує до випуску повністю оновлену лінійку iPhone, яка зацікавить як давніх фанатів, так і…

    20.09.2024

    Названо пристрої Samsung Galaxy які вже отримали оновлення One UI 6.1.1

    Слідом за нещодавнім релізом досить великого оновлення One UI 6.1.1 для флагманської серії Galaxy S23…

    20.09.2024

    Apple взялася за старе: iOS знову уповільнює iPhone

    Днями відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18, але напевно більшість користувачів навіть не припускали, що Apple…

    20.09.2024

    PlayStation 6 вийде у двох різних версіях, одна з яких буде більш доступною

    Як повідомляється, Sony розробляє дві різні SoC (System on Chips) для майбутньої PlayStation 6, що…

    20.09.2024

    Наступний складний телефон Samsung може мати нову назву

    У липні Samsung представила Galaxy Z Fold 6, але ще до цього з’явилися чутки про…

    20.09.2024