One UI 7 від Samsung отримає функції, схожі на iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Нове оновлення One UI 7 від Samsung містить ряд значних змін для телефонів і планшетів Samsung Galaxy, які працюватимуть на Android 15. One UI 7 додає більше функцій штучного інтелекту, зберігаючи при цьому деякі популярні можливості з iPhone.

Реклама

Останні витоки показують, що однією з найпомітніших змін у One UI 7 є оновлена ​​двосторінкова панель сповіщень. Ця панель забезпечує окремий доступ до сповіщень та швидких налаштувань. Також Samsung приділила увагу всім системним іконкам, повністю переробивши всі програми Galaxy. Це нововведення приносить скевоморфний дизайн з більшою глибиною, тінями та 3D-елементами.

Схоже, що в оновленні Samsung також реалізує власну версію функції «Динамічний острів» від Apple. Витоки включають коротке відео, яке демонструє розширення таймера, пов’язаного з функцією рядка стану. Ця анімація з’являється та зникає інакше, ніж «Динамічний острів» на пристроях Apple.

Реклама

Ще однією функцією, яка з’явиться в One UI 7, є “Безперервні сповіщення”. Вона дозволить надсилати відеодзвінки між будь-якими телефонами Galaxy, підключеними до одного і того ж облікового запису Samsung. Ця функція схожа на Google Cross-Device Services і дозволяє переміщувати дзвінки та повідомлення між смартфонами, Chromebook та браузерами.

Інші зміни включають більш округлі елементи інтерфейсу користувача, оновлені меню, нові власники кнопок та багато іншого. Очікується, що Samsung оголосить про запуск бета-версії One UI 7 з понеділка.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ