Categories: Смартфони

Samsung знайшла спосіб врятувати продажі Galaxy Note 9

Share

Телефони Galaxy S9 і Galaxy S9 + провалилися в продажах, а все через відсутність реальних інновацій в порівнянні з моделями минулого року.

Керівництво південнокорейської корпорації розуміє, що якщо Galaxy Note 9 виявиться точною копією попередньої моделі, за винятком продуктивності, його також чекає провал. Саме тому був знайдений спосіб збільшити продажі новинки, проте він абсолютно точно не спрацює.

Як пишуть китайські джерела Samsung Galaxy Note 9 зможе похвалитися поліпшеним сканером райдужної оболонки ока. Південнокорейська корпорація не стала впроваджувати в цей телефон повноцінний сканер особи або ж вбудований в дисплей сканер відбитків пальців, зберігши таку особливість для Galaxy S10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На думку керівництва Samsung, новий сканер райдужної оболонки врятує ситуацію, однак уже зараз очевидно, що реального толку від цього не буде.Так, сканер обличчя у флагманських смартфонах Samsung – це дійсно цікава опція, проте користуватися нею не дуже зручно через те, що телефон потрібно підносити близько до обличчя.

Повідомляється, що покращений сканер зможе працювати на більшій відстані і виявиться краще адаптований під роботу в умовах нестачі світла. Все це звичайно добре, але на реальну інновацію явно не тягне, особливо на тлі iPhone X і Vivo Nex.

У першому є повноцінний 3D-сканер особи, а в другому – дактилоскопічний модуль в екрані.За попередньою інформацією, Samsung Galaxy Note 9 отримає 6,3-дюймовий Super AMOLED-екран з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +) і співвідношенням сторін 18,5: 9, 6/8 ГБ оперативної і 128/512 ГБ постійної флеш-пам’яті , роз’єм USB Type-C, подвійну основну камеру з 12 Мп дозволом, голосового помічника Bixby 2.0, а також 8-ядерний процесор Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц, але злегка більш потужний, ніж в моделі Galaxy S9.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    У нових iPad Pro виявлено дивний недолік. Він пов’язаний із OLED-дисплеєм

    Редактори порталу iMore повідомляють, що деякі нові планшети iPad Pro з OLED-дисплеями мають проблеми при…

    14.05.2024

    Компанія Huawei зіткнулася з новими обмеженнями США

    Міністерство торгівлі США оголосило про подальше посилення експортних обмежень для китайського технологічного гіганта Huawei. Цей…

    14.05.2024

    Навіщо виробники клеять захисні плівки на скло смартфонів

    Виробники зазвичай не обмежуються захисним склом, що прикриває екран смартфона, і клеять на них ще…

    14.05.2024

    Названо головну причину терміново оновити iPhone до iOS 17.5

    Вчора відбувся реліз iOS 17.5 для користувачів сумісних моделей iPhone. Це одне з останніх оновлень…

    14.05.2024

    Apple розкрила таємницю, чому компанія не випускає MacBook із сенсорним екраном

    Нещодавно вийшли перші огляди iPad Pro і в них приділяється багато уваги новим дисплеям OLED,…

    14.05.2024

    Чи є в iPad Air (2024) дисплей із частотою 120 Гц

    На заході Let Loose компанія Apple анонсувала дві нові моделі iPad Air, одна з яких…

    14.05.2024