Xiaomi 15 Ultra отримає двошаровий OLED-дисплей та 24 ГБ ОЗП

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З’явився новий витік інформації про майбутню лінійку Xiaomi 15, зокрема про флагманську модель Xiaomi 15 Ultra.

Реклама

Згідно з останніми даними, стандартна та Pro-версія смартфонів мають вийти невдовзі після анонсу Snapdragon 8 Gen 4 від Qualcomm, що зробить їх першими телефонами на базі цієї новітньої SoC. Модель Ultra, за словами джерел, буде представлена у першому кварталі 2025 року. Тим часом, нові подробиці продовжують з’являтися.

Інформатор Smart Pikachu повідомляє, що новинка отримає двошаровий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2K. Ця технологія, названа Apple Tandem OLED в останньому iPad, забезпечує кращу яскравість і HDR-продуктивність порівняно з одношаровими екранами. Хоча Apple популяризувала цей термін, Honor вже використала його у моделі Magic 6 Ultimate. Xiaomi, судячи з усього, також планує використовувати багатошарові OLED.

Модель Xiaomi 15 Ultra, за чутками, працюватиме на Snapdragon 8 Gen 4 і матиме до 24 ГБ оперативної пам’яті, а також акумулятор понад 6000 мАг. Однак це може позначитися на вазі та розмірі пристрою. Smart Pikachu припускає, що 15 Ultra не буде легким. Поточний флагман – Xiaomi 14 Ultra – вже досить важкий, і якщо інформація підтвердиться, новий флагман може бути ще більш масивним. Варто зазначити, що це лише чутки, і кінцевий дизайн може відрізнятися.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ