Дата релізу One UI 7.0: Все, що відомо

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Інсайдер Макс Джамбор назвав дату виходу першої бета-версії One UI 7, великого оновлення оболонки Android 15 для смартфонів Galaxy. Раніше він вже ділився деякими подробицями про цей апдейт.

Реклама

За попередньою заявою Джамбор, Samsung планувала розпочати відкрите бета-тестування One UI 7.0 протягом тижня. Тепер він підтвердив точну дату запуску – 29 липня 2024 року, тобто в понеділок. Однак інший відомий інсайдер, Ice Universe, заявив, що до понеділка розробники можуть не встигнути через наявність критичних багів. Втім, якщо затримка і станеться, то ненадовго.

Спочатку One UI 7.0 Beta буде доступна для лінійки Samsung Galaxy S24, а пізніше пошириться на старіші моделі. Це традиційна тактика компанії: тестові та релізні оновлення поширюються від найновіших пристроїв до старіших поетапно в різних регіонах.

Реклама

У One UI 7 очікується наймасштабніший редизайн системи за багато років. Серед іншого, у смартфонах Galaxy може з’явитися аналог Dynamic Island, розділена панель швидких налаштувань та повідомлень, а також новий спосіб блокування сторонніх програм.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ