5 причин почекати iPhone 17 замість покупки iPhone 16

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Очікувана презентація iPhone 16, ймовірно, стане важливою подією для розвитку лінійки смартфонів від Apple, і Apple Intelligence обіцяє нові можливості штучного інтелекту. Тим не менш, варто розглянути можливість відкласти оновлення, зважаючи на інформацію про iPhone 17, яка може запропонувати цікаві вдосконалення.

Реклама

Ось що відомо про iPhone 17 і чому варто почекати:

120 Гц для всіх моделей

Реклама

Однією з основних критик iPhone без приставки Pro є застаріла частота оновлення екрана в 60 Гц. На фоні того, що бюджетні Android телефони, такі як Samsung Galaxy A35 та Google Pixel 8a, вже мають екрани з частотою 120 Гц, iPhone 16 і 16 Plus, ймовірно, знову будуть оснащені дисплеями з частотою 60 Гц. З іншого боку, iPhone 17 обіцяє 120 Гц для всіх моделей.

48-мп сенсор для всіх камер в iPhone 17 Pro Max

Камери залишаються ключовим фактором для покупців нових телефонів. iPhone 16 Pro Max, ймовірно, отримає вдосконалений зум і більший сенсор. Але революційна система камер iPhone 17 Pro Max, ймовірно, варта очікування, оскільки вона буде оснащена 48-мегапіксельними сенсорами для всіх трьох камер.

Найтонший iPhone

Згідно з чутками, Apple може випустити iPhone 17 Slim, який стане найтоншим iPhone в історії. Новий дизайн і можливість стати найдорожчим у своїй ціновій категорії з прогнозованою ціною $1 299 додають інтересу до цієї моделі.

24-Мп фронтальна камера

Згідно з аналітиком Мінґ-Чі Куо, iPhone 17 може отримати оновлення фронтальних камер до 24 мегапікселів. Нинішні моделі iPhone мають 12-мегапіксельні фронтальні камери, і це оновлення може бути суттєвим стимулом для очікування iPhone 17.

12 ГБ оперативної пам’яті у моделях Pro

iPhone 17 Pro та 17 Pro Max можуть отримати до 12 ГБ оперативної пам’яті. Натомість iPhone 16 Pro та 16 Pro Max, ймовірно, збережуть 8 ГБ оперативної пам’яті, що робить iPhone 17 привабливішим для тих, хто цінує потужність пристрою.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ