iPhone 17 Slim стане найдорожчим смартфоном Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Анонс iPhone 16 вже близький, і є інформація про новий дизайн моделей Pro, який, ймовірно, залишиться схожим на поточний. Натомість, Apple планує значні зміни для iPhone 17, включаючи нову модель «Slim» з радикально оновленим дизайном.

Реклама

Раніше повідомлялося, що iPhone 17 Plus може бути замінений на iPhone 17 Slim, який буде розташований вище за iPhone 17 Pro Max і продаватиметься як преміум-модель. Це може означати, що iPhone 16 Plus стане останнім у своєму роді. Згідно з інформацією від Ice Universe, наступного року лінійка iPhone буде значно змінена.

Всі моделі iPhone 17 отримають дисплеї LTPO з частотою оновлення 120 Гц, що дозволить вперше включити технологію ProMotion в стандартні моделі. Моделі Pro отримають до 12 ГБ оперативної пам’яті і покращену трилінзову камеру з новими датчиками.

Реклама

Очікується, що нові iPhone будуть оснащені чіпом A19 Pro на 2-нм техпроцесі, що підвищить їхню продуктивність. iPhone 17 Slim також отримає чіп A19 Pro, але з можливими змінами в кількості ядер, а також подвійною камерою, алюмінієвим корпусом і 8 ГБ оперативної пам’яті.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ