Власники Samsung можуть скоро отримати першу бета-версію One UI 7

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Вважалося, що анонс One UI 7.0, нового інтерфейсу користувача Samsung для Android, відбудеться на конференції Samsung Developers Conference (SDC), що пройде 3 жовтня 2024 року в Сан-Хосе, Каліфорнія. Однак новий витік інформації вказує на те, що перша бета-версія One UI 7.0 може з’явитися набагато раніше.

Реклама

Популярний інсайдер Ice Universe в соціальних мережах стверджує, що перший бета-реліз One UI 7.0 на базі Android 15 може вийти наприкінці липня або на початку серпня на деяких телефонах Samsung Galaxy.

Ця інформація суперечить попередньому витоку від експерта Samsung Таруна Ватса, який повідомив, що бета-версія з’явиться у вересні на пристроях у Кореї, США та Німеччині.

Реклама

Однак, зважаючи на ці дані, ймовірно, що нова версія ПО Samsung буде доступна раніше за заплановану дату SDC, де, ймовірно, буде представлена перша стабільна версія One UI 7.0 разом з Android 15.

Очікується, що One UI 7.0 принесе нові функції штучного інтелекту, а також оновлений інтерфейс користувача з елементами, запозиченими з iOS і Xiaomi HyperOS. Серед нововведень – окремі панелі для повідомлень та швидких налаштувань, новий дизайн іконок, опція швидкої дії на екрані блокування та нативна функція блокування додатків.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ