Xiaomi 15 та 15 Ultra вийдуть на світовий ринок, 15 Pro буде доступний тільки в Китаї

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Xiaomi працює над новою серією смартфонів Xiaomi 15 для китайського ринку, і з’явилася нова інформація про моделі Xiaomi 15 та 15 Pro.

Реклама

Як і раніше, китайський виробник використовує імена міфічних персонажів для кодів своїх флагманських апаратів. Xiaomi 15 Pro має кодове ім’я Haotian та модельний номер 24101PNB7C. Цей пристрій буде доступний лише в Китаї, тоді як Xiaomi 15 і 15 Ultra з’являться на міжнародному ринку.

Xiaomi 15 відомий під кодовим ім’ям Dada і має модельний номер 24129PN74C. Як і Xiaomi 15 Pro, він також має кодове ім’я Haotian.

Реклама

У цій серії смартфонів вперше буде представлено процесор Snapdragon 8 Gen 4, який планують анонсувати в жовтні. Дизайн моделей 15 і 15 Pro залишився майже без змін: вони отримали плоский екран з невеликими вигинами, а також можливі незначні зміни в дизайні задніх камер.

Смартфони будуть оснащені ультразвуковим сканером відбитків пальців під екраном, великими акумуляторами, телеоб’єктивом-перископом і підвищеною водонепроникністю. Операційна система Xiaomi HyperOS 2.0 також дебютує разом з цими моделями.

Модель Xiaomi 15 Ultra з’явиться не раніше початку наступного року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPhoneArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ