Повністю розсекречені всі моделі iPhone 17, включаючи загадковий iPhone 17 Slim

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Відомий інсайдер Ice Universe поділився подробицями про технічні характеристики майбутніх смартфонів лінійки iPhone 17, включаючи нову модель Slim.

Реклама

Згідно з наданою інформацією, всі iPhone модельного ряду 2025 року матимуть екрани з підвищеною кадровою частотою. Кількість камер залишиться незмінною, а обсяг оперативної пам’яті у молодших моделей складе 8 ГБ, тоді як у моделей Pro він зросте до 12 ГБ.

Екран iPhone 17 збільшиться до 6,3 дюймів, що відповідає діагоналі iPhone 16 Pro. iPhone 17 Slim отримає 6,65-дюймовий дисплей, базову SoC A19 і 8 ГБ оперативної пам’яті. Проте, ця модель нібито стоятиме в лінійці навіть вище за iPhone 17 Pro Max. Ціна iPhone 17 Pro Max стартуватиме приблизно з 1200 доларів, тоді як модель Slim коштуватиме щонайменше 1300 доларів. Така цінова політика викликає подив, оскільки iPhone 17 Slim оснащений базовою платформою і не має телеоб’єктива. Можливо, переплачувати доведеться за тонший корпус та новий дизайн.

Реклама

Також у таблиці є iPhone SE 4. Цей смартфон матиме 6,1-дюймовий екран з частотою 60 Гц, процесор Apple A18, 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті, одинарну камеру з роздільною здатністю 48 Мп і вартість в межах 500-550 доларів.

Ice Universe раніше точно передбачив нові тренди в смартфонах, зокрема екрани-водоспади, чубчик в iPhone X, новий дизайн iPhone 14 і 200-мегапіксельний датчик зображення Samsung.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ