Новий iPhone SE 4 отримає дизайн, подібний до iPhone 16

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У млині чуток з’явилися новини про переглянутий iPhone SE. Якщо раніше вважалося, що Apple використовуватиме корпус iPhone 14 із деякими змінами, то тепер з’явився новий слух.

Реклама

Згідно зі звітом, принаймні задня панель iPhone SE буде ідентична iPhone 16. Про це повідомляє витік від відомого на Weibo інсайдера “Fixed Focus Digital”.

Складно судити про надійність джерел Fixed Focus Digital, оскільки поки що з їхнього акаунту було не так багато інформації. Він опублікував додаткові деталі, але не розкрив, звідки вони взяті: «Процес виготовлення задньої кришки SE4 такий самий, як у стандартної 16-версії, а терміни відвантаження – кінець вересня».

Реклама

З перекладу неясно, але логічніше було б, якби дата вересня стосувалася лише iPhone 16.

Змінився цикл випуску?

Раніше вересень був зарезервований для нового покоління iPhone, а недорогі моделі, якщо й отримували оновлення, то навесні наступного року. Хоча не виключено, що Apple може змінити цей цикл випуску, поки що ніщо на це не вказує.

Дизайн безнадійно застарів

Що попередня модель iPhone SE сильно відрізнятиметься від планованої, стало ясно зі чуток останніх місяців: третє покоління iPhone SE було представлено в 2022 році і мало дизайн корпусу, схожий на iPhone 8 (2017).

Цілком ймовірно, що Apple більше не використовуватиме цей старий дизайн. Крім того, iPhone SE 3 – остання модель з Touch ID замість Face ID, що відкриває нові можливості для дизайну.

Використання однієї і тієї ж бази для всіх поточних моделей було б практичним і для виробництва. Але це також підводить нас до другого слуху: поки що невідомо, як виглядатиме задня частина корпусу iPhone 16.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ