Samsung Galaxy S25 отримає підтримку супутникового зв’язку

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нещодавно Apple вразила користувачів новою функцією екстреного супутникового зв’язку SOS для iPhone 14 та своїми планами охопити ще більші території. Послуги будуть безкоштовними ще протягом року. За чутками, Google планує впровадити подібну функцію супутникового SOS для своїх телефонів Pixel, наслідуючи приклад технологічного гіганта з Купертіно.

Реклама

Раніше повідомлялося, що Samsung також працює над аналогічною функцією для телефонів Galaxy. Лише нещодавно з’явилися натяки на можливу появу цієї функції на флагманських пристроях. Apple представила можливість супутникового зв’язку в 2022 році для своєї останньої лінійки iPhone, що викликало великий інтерес у технологічної спільноти та стимулювало інші компанії розширити підтримку супутникового зв’язку.

Чутки про те, що Samsung запровадить функцію обміну екстреними повідомленнями через супутник у серії Galaxy S, ходять вже давно. Однак ці припущення не виправдалися, оскільки Galaxy S23 та S24 були випущені без цієї функції. Недавній аналіз APK натякає на розроблювану можливість, яка може з’явитися найближчим часом. Враховуючи поточну інформацію, схоже, що Samsung не відмовилася від планів впровадження супутникового зв’язку у свою екосистему. Поки що невідомо, які саме пристрої Galaxy отримають цю функцію.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ