Samsung працює над складним смартфоном завтовшки всього 7 мм.

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung, колишній лідер на ринку складних смартфонів, зараз стикається з жорсткою конкуренцією з боку китайських виробників, які постійно вдосконалюють свої пристрої за функціями та дизайном. Наприклад, новий Galaxy Z Fold 6 пропонує лише незначні покращення порівняно зі своїм попередником. Тим часом Honor випустила Magic V3, який вирізняється тонким форм-фактором з товщиною всього 9,2 мм у складеному вигляді, що робить його найтоншим складним пристроєм на ринку сьогодні. Для порівняння, Z Fold 6 значно товстіший – 12,1 мм.

Реклама

Незважаючи на цю невдачу, Samsung сповнений рішучості повернути собі лідерство на ринку складних пристроїв. Згідно з повідомленнями, підрозділу Samsung Mobile Experience (MX) на чолі з Но Те Муном доручено розробити складний телефон товщиною всього 7 мм у закритому стані. Якщо Samsung зможе цього досягти, то в неї буде пристрій, значно тонший за Honor Magic V3.

Однак досягти такого тонкого дизайну буде непросто. Samsung доведеться піти на серйозні компроміси, наприклад, пожертвувати підтримкою S Pen і зменшити ємність акумулятора. Також ходили чутки про розробку тонкої версії Galaxy Z Fold 6, хоча неясно, чи є 7-міліметровий пристрій тією самою моделлю, чи це окрема ітерація.

Реклама

Крім фізичного розміру, Samsung також, як повідомляється, шукає унікальні функції, які відрізнятимуть її складні пристрої від традиційних смартфонів. Хоча конкретні подробиці поки що недоступні, здатність Samsung впроваджувати інновації та постачати привабливі пристрої буде вирішальною для збереження її лідерства на все більш конкурентному ринку складних пристроїв.

Ринок складних смартфонів все ще знаходиться на початковому етапі розвитку, і тут є багато місця для інновацій та зростання. Samsung, як “першопроходець” у цій галузі, має продовжувати розширювати межі можливого, щоб залишатися попереду конкурентів, зосереджуючись як на дизайні, так і на функціональності.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ