Опубліковано перші фото нової «розкладачки» Xiaomi MIX Flip

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

19 липня Xiaomi влаштує масштабну презентацію, під час якої представить кілька новинок. Серед них будуть фітнес-браслет Smart Band 9, оновлений смартфон MIX Fold 4, а також навушники Xiaomi Buds 5. Окрім цього, китайська компанія планує випустити свій перший гнучкий смартфон у форматі Flip, який отримає назву Xiaomi MIX Flip.

Реклама

Згідно з офіційним постером, опублікованим в соцмережах компанії, смартфон буде доступний у чорному, білому та фіолетовому кольорах. На зовнішній стороні будуть розташовані дві камери в двох круглих блоках, а практично вся верхня панель буде зайнята допоміжним екраном.

Xiaomi підтвердила, що MIX Flip отримає процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, оперативну пам’ять LPDDR5x та постійну пам’ять UFS 4.0. Для автономності відповідатиме акумулятор ємністю 4780 мАг, а для охолодження передбачена випарна камера. Інсайдери припускають, що “розкладачка” отримає камери з об’єктивами Leica Summilux, до 16 ГБ оперативної пам’яті та до 1 ТБ вбудованої пам’яті, швидку зарядку потужністю 67 Вт і операційну систему Android 14 з HyperOS 2.0.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ