Samsung Galaxy S21 отримує нове оновлення безпеки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung продовжує розповсюджувати липневе оновлення безпеки Android 2024 року на свої найкращі смартфони, включаючи як новітні моделі, так і ті, що вже понад два роки на ринку. Згідно з даними спеціалізованого ЗМІ SamMobile, після оновлення серії Galaxy S24 настала черга флагманів 2021 року.

Реклама

Таким чином, корейський гігант розпочав випуск липневого оновлення 2024 року для смартфонів серії Samsung Galaxy S21 на європейському ринку. Мова йде про моделі Galaxy S21, Galaxy S21+ і Galaxy S21 Ultra, які отримують версії прошивки G991BXXSCGXF5, G996BXXSCGXF5 і G998BXXSCGXF5 відповідно.

Це оновлення включає в себе липневий патч безпеки 2024 року, який усуває майже 60 проблем безпеки та конфіденційності, виправляє низку загальних помилок в інтерфейсі, виявлених у попередніх версіях One UI, а також покращує продуктивність і стабільність роботи всіх трьох пристроїв.

Реклама

Якщо ви власник смартфона Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ або Galaxy S21 Ultra і хочете перевірити наявність цього оновлення, зайдіть у меню «Налаштування» на своєму пристрої та перейдіть до розділу «Оновлення ПЗ». Потім натисніть кнопку «Завантажити та встановити», і ваш мобільний телефон отримає останній патч безпеки для Android.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ