Експерти обрали оптимальний iPhone за ціною і якістю

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Якщо вам потрібен доступний і водночас надійний iPhone, який прослужить більше 5 років, то iPhone SE 2022 є ідеальним вибором зараз. Це відзначають у матеріалах The Guardian і The Verge.

Реклама

iPhone SE серії відновлює класичний дизайн iPhone до 2017 року з кнопкою Touch ID і рамками навколо екрану, але оснащується потужним процесором A15 Bionic, який також використовується у iPhone 13.

iPhone SE 2022 має характеристики, достатні для субфлагмана: компактний корпус, якісний 4,7-дюймовий IPS-екран, батарею, яка тримає майже добу заряду, і підтримку 5G.

Реклама

Також він пропонує бездротове заряджання, п’ять років оновлень системи, і захист корпусу IP67 від води і пилу. Не вистачає функцій, таких як Face ID і нічна зйомка, і базова модель має лише 64 ГБ пам’яті. SE використовує роз’єм Lightning від Apple, що може бути недоліком для деяких користувачів.

Ціна на iPhone SE 2022 дуже приваблива – він доступний за $429 в магазині Apple. Якщо вам підходить компактний дисплей, то iPhone SE пропонує найкраще співвідношення ціни і якості.

Користувачі демонструють суперечливі відгуки щодо iPhone SE, проте опитування показує, що вони задоволені iPhone SE 2 і iPhone 12 Mini найбільше.

За звістками, весною 2025 року Apple може оновити iPhone SE, що буде схоже на iPhone 14 з екраном 6,1 дюйма і ціною $429.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоUNIAN

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ