Смартфони

Шалений успіх Nothing CMF Phone 1: продано 100 000 телефонів за 3 години

Share
Час читання: 2 хв.

Компанія Nothing, яка є однією з наймолодших виробників смартфонів у світі, продовжує вражати ринок своїми продуктами. Заснована у жовтні 2022 року, ця невелика компанія вже зарекомендувала себе завдяки випуску смартфонів та аксесуарів, що отримали позитивні відгуки в усьому світі.

Нещодавно Nothing анонсувала новий пристрій середнього рівня – CMF Phone 1, який швидко привернув увагу індустрії. Компанія повідомила, що за перші три години після запуску було продано 100 000 одиниць цього смартфона, вартість якого складає лише 199 доларів. Це перший смартфон суббренду CMF від Nothing, що спеціалізується на недорогих аксесуарах з видатним дизайном. CMF Phone 1 вирізняється яскравим дизайном, що налаштовується, та низькою ціною.

За даними 9to5Google, CMF Phone 1 є однією з найкращих пропозицій на Android на даний момент. Компанія Nothing оголосила у своєму повідомленні у Twitter/X, що за перші три години після випуску було продано понад 100 000 екземплярів нового смартфона. Для порівняння, смартфону Nothing (2a), на якому значною мірою заснований CMF Phone 1, знадобилося 24 години, щоб досягти такого ж результату.

Співзасновник Nothing Алкіс Евангелдіс зазначив: “Після неймовірного успіху Phone (2a) у березні, CMF Phone 1 – це ковток свіжого повітря у стагнуючому ціновому сегменті, який останніми роками зазнав змін і яким часто нехтували. Використовуючи інновації та сильні сторони Nothing у дизайні, CMF Phone 1 пропонує щось унікальне, веселе та функціональне, при цьому забезпечуючи відмінний досвід користувача. Продажі ніколи не є кінцевою метою, вони є результатом створення відмінних продуктів, які подобаються користувачам, і ми дуже вдячні ринку за прийом і досягнення цього рекордного результату в перший день продажів. Ми дякуємо спільноті Nothing, партнерам та інвесторам за всю підтримку на даний момент і з нетерпінням чекаємо можливості знову приносити задоволення від технологій!”

Цікаво зазначити, що Nothing анонсувала свій перший телефон CMF о 10-й ранку за місцевим часом у Великій Британії, що для регіону США було дуже раннім часом. У США пристрій Nothing продається через програму бета-тестування. Таким чином, більша частина перших продажів, ймовірно, припала на європейських покупців, які були заінтриговані смартфоном за 199 доларів.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    iOS 18 офіційно доступна: Власники старих iPhone можуть радіти

    Відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18 та iPadOS 18, які принесли нові можливості для кастомізації робочого…

    16.09.2024

    Не плануєте брати iPhone 16? Дізнайтеся, що готує iPhone 17

    Серія iPhone 16 не пропонує великої кількості нових функцій, тому деякі користувачі можуть замислитися, чи…

    16.09.2024

    Гучне нововведення Apple отримало схвалення від влади

    Apple отримала сертифікат затвердження для нової функції здоров'я в Apple Watch, повідомляє MacRumors. Мова йде…

    16.09.2024

    Порт USB-C на iPhone 16 забезпечує надшвидку роботу

    Компанія Apple відмовилася від свого фірмового порту Lightning на користь USB-C з випуском серії iPhone…

    16.09.2024

    Штучний інтелект з умінням міркувати: можливості моделі О1 від OpenAI

    OpenAI випустила нові мовні моделі під назвою o1, які здатні вирішувати складні завдання крок за…

    16.09.2024

    Apple незадоволена якістю своїх Apple Watch SE: Чи вплине це на випуск

    Якщо ви мали можливість користуватися iPhone 5c, то знаєте, наскільки непрактичним був його пластиковий корпус.…

    16.09.2024