У мережу потрапили iPhone X в фіолетовому і бірюзовому кольорах

Портал TechnoCodex поділився фотографіями, на яких, за його твердженням, зображені прототипи моделей iPhone 2018. Ці знімки отримані нібито від виробника в Індії.

Ззаду телефони дуже схожі на iPhone X: у них такі ж закруглені краї, подвійні камери з вбудованими спалахами. Єдина і найяскравіша відмінність – нові кислотні кольори, які дуже невластиві Apple.

Якщо вірити знімкам, то хоча б одна модель 2018 року обзаведеться або фіолетовим, або бірюзовим забарвленням. Можливо, таким буде 6,1-дюймовий iPhone. Що дивно, цьому ходу компанії є пояснення.

Нові кольори в колекції з’являються в ті моменти, коли корпус смартфонів залишається незмінним. Так було і з iPhone 6s – колір Rose Gold, і з iPhone 7 – Jet Black і матовий чорний. Нещодавно з’явився iPhone 7 PRODUCT (RED), а також лімітований iPhone 8 PRODUCT (RED).

Таким чином, Apple повинна випустити свіжий смартфон в корпусі iPhone X, але з новим кольором. Звичайно, необов’язково фіолетовим або бірюзовим, але це можливо. Також є надія на забарвлення Rose Gold – чутки про такий iPhone X з’явилися ще до його презентації.З огляду на те що фотографії прототипів пішли за інформацією про те, що одна з моделей iPhone 2018 року може отримати кольоровий корпус, дані TechnoCodex здаються правдивими.

 

У будь-якому випадку, упевнитися в усьому цьому вийде тільки восени на презентації Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.