Xiaomi 15 Pro отримає передову камеру з 5-кратним оптичним зумом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Xiaomi планує випустити нову лінійку смартфонів Xiaomi 15 у жовтні цього року у Китаї. За декілька місяців до офіційного запуску з’явилася інформація про моделі Xiaomi 15. Останній витік від надійного інформатора Digital Chat Station розкриває, що смартфон Xiaomi 15 Pro отримає значні оновлення в оптичному зумі, повідомляє Gizmochina.

Реклама

За його словами, Xiaomi переходить на перископічний телеоб’єктив з датчиком IMX8, що забезпечить 5-кратний оптичний зум для інженерного прототипу Xiaomi 15 Pro. Також відомо, що перископічний телеоб’єктив підтримуватиме новітні алгоритми ШІ. Крім того, Xiaomi 15 Pro отримає 50-мегапіксельну основну камеру OmniVision OV50K, відмінну від 50-мегапіксельної телефотокамери Samsung S5KJN1, яка встановлена у Xiaomi 14 Pro з 3,2-кратним оптичним зумом.

За додатковими даними, очікується, що Xiaomi 15 Pro не матиме можливості змінювати діафрагму основної камери, що відрізняє його від попередника. Смартфон також отримає 6,73-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2K і частотою оновлення 120 Гц, а також процесор Snapdragon 8 Gen 4. Все це підтримуватиметься акумулятором об’ємом 5400 мАч з швидкою зарядкою потужністю 120 Вт.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ