Xiaomi 15 Pro отримає перископічну камеру з 5-кратним зумом та датчиком Sony IMX8

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro отримає значне оновлення в області оптичного зуму, про що розповів Digital Chat Station. Інформатор повідомив, що Xiaomi переходитиме на перископічний телеоб’єктив із датчиком Sony IMX8, який забезпечить користувачам 5-кратний оптичний зум. Ця функція вже реалізована в інженерному прототипі Xiaomi 15 Pro. Крім того, новітні алгоритми надвисокого дозволу на основі ШІ також будуть підтримуватися.

Реклама

Поточна модель Xiaomi 14 Pro не оснащена перископічною телефотокамерою, вона має 50-мегапіксельну телефотокамеру Samsung S5KJN1 із 3,2-кратним оптичним зумом. Тому Xiaomi 15 Pro пропонуватиме значно якісніший зум.

Digital Chat Station раніше повідомив, що Xiaomi 15 Pro матиме 50-мегапіксельну основну камеру, ймовірно, OV50K від OmniVision. Надширококутний модуль також буде обладнаний 50 Мп датчиком. Згідно з витоками, Xiaomi 15 Pro отримає 6,73-дюймову OLED-панель з роздільною здатністю 2K та частотою оновлення 120 Гц. Смартфон на базі Snapdragon 8 Gen 4 буде оснащений акумулятором ємністю 5400 мА·год зі швидкою зарядкою 120 Вт.

Реклама

Digital Chat Station раніше точно повідомив характеристики Xiaomi 13 та Redmi 60, що свідчить про надійність його інформації.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ