Бюджетні смартфони до $200: чотири найкращі варіанти

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З появою нових смартфонів знайти бюджетний варіант стає дедалі складніше. Тому аналітики спеціально склали вибірку для тих, хто хоче купити новий гаджет зараз. Вона орієнтована на бюджет у 200 доларів (до 8000 грн).

Реклама

Samsung Galaxy A15 став ідеальним вибором серед бюджетних смартфонів 2024 року. Цей апарат пропонує AMOLED-дисплей, що рідкість для його цінової категорії, і обіцяє підтримку оновлень протягом п’яти років. У нього хороший чип від MediaTek, стабільна One UI, основна камера на 50 Мп і підтримка 5G.

Motorola Moto G (2024) вважається одним із найкращих бюджетних смартфонів бренду. Незважаючи на використання IPS LCD дисплея, він підтримує частоту оновлення 120 Гц, що робить його чудовим вибором для перегляду відео та серфінгу в інтернеті. Серед інших особливостей – підтримка двох SIM-карт, наявність NFC-модуля, задня панель з екошкіри і 3,5-мм аудіороз’єм, який стає дедалі рідше.

Реклама

Moto G Stylus (2023) – це ще один збалансований бюджетний смартфон від Motorola. Він оснащений 6,5-дюймовим IPS-дисплеєм з частотою оновлення 90 Гц і батареєю, яка забезпечує до двох днів автономної роботи. Головна фішка – вбудований стилус.

Nokia С210 отримав 6,3-дюймовий HD+ екран, процесор Snapdragon 662, 3 ГБ оперативної пам’яті та камери 13 Мп + 2 Мп. Він працює на чистому Android 13 і має три роки оновлень.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоnextpit.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ