OnePlus планує оснастити майбутні смартфони акумуляторами ємністю 7000 мА*год

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія OnePlus активно працює над створенням акумуляторних батарей ємністю 7000 мА*год, які зможуть розміщуватися у стандартному тонкому корпусі сучасного смартфона. Це значний крок вперед, враховуючи, що поточні флагманські моделі, такі як OnePlus Ace 3 Pro з батареєю на 6100 мА*год, вже мають більші ємності акумуляторів порівняно з багатьма конкуруючими рішеннями.

Реклама

Інсайдери повідомляють, що збільшення ємності батарей може стати необхідністю для всіх виробників смартфонів, оскільки новий топовий процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 споживатиме значно більше енергії, ніж його попередники. Це означає, що для забезпечення тривалого часу автономної роботи смартфонів доведеться використовувати батареї з більшою ємністю.

Для досягнення такого значного збільшення ємності, OnePlus використовує літієві батареї Glacier Battery з кремнієво-вуглецевим анодом. Ці батареї мають на 15-25% більшу щільність енергії порівняно зі стандартними літій-іонними батареями з графітовим анодом. OnePlus планує використовувати ці батареї не лише у флагманських моделях, але й у смартфонах субфлагманського та середнього сегментів.

Реклама

Крім того, на ринку поступово з’являються натрій-іонні акумулятори. Хоча вони не перевершують літій-іонні акумулятори за ємністю, вони є набагато безпечнішими, що також може бути важливим фактором у майбутньому розвитку технологій акумуляторів для смартфонів.

Ці нововведення демонструють прагнення OnePlus залишатися конкурентоспроможними на ринку смартфонів, пропонуючи більш тривалий час автономної роботи та покращені технічні характеристики своїх пристроїв.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ