Що нового в iOS 18 beta 3: огляд оновлень

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple випустила третю бета-версію iOS 18, яка вже демонструє значну стабільність і містить численні нововведення. Незважаючи на це, рекомендується чекати на публічну бета-версію, що очікується у серпні, або остаточний реліз у вересні. Ось деякі з основних змін у iOS 18 beta 3:

Реклама

Темний режим іконок: iOS 18 тепер автоматично змінює тему піктограм програм на темну за допомогою технології машинного навчання. Ця функція працює не лише з власними програмами Apple, а й з сторонніми додатками.

“Динамічні” шпалери: У фірмових шпалерах iOS 18 з’явився новий режим, що автоматично змінює колір градієнтів залежно від часу доби.

Реклама

Новий інтерфейс ліхтарика: Інтерфейс ліхтарика тепер відображається у більш об’ємному вікні на iPhone з Dynamic Island, змінився і вибір яскравості та розсіювання світла.

Реліз InSight: Функція InSight запрацювала у Apple TV+, що дозволяє отримувати інформацію про акторів та музичний супровід фільмів, мультфільмів і серіалів.

Додатково у iOS 18 beta 3:

  • Кнопка “Вибрати” у програмі “Фото” завжди видима.
  • Додана настройка RCS у “Повідомленнях” для безкоштовних SMS на Android (доступно лише в США).
  • Емодзі в клавіатурі стали більшими.
  • Повідомлення SMS тепер не показують ім’я відправника.

Розмір оновлення становить приблизно 1,5 ГБ. Якщо ви бажаєте дізнатися, як встановити iOS 18 beta 3, ознайомтеся з нашою інструкцією. Окрім iOS 18, Apple також випустила треті бета-версії для iPadOS 18, watchOS 11, tvOS 18 і visionOS 2.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ