Xiaomi 15 та 15 Pro порадують користувачів найочікуванішою функцією

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Xiaomi 15 і 15 Pro представлять нову функцію, на яку користувачі чекали давно — батареї підвищеної ємності.

Реклама

Для пристроїв середнього класу Xiaomi завжди були характерні батареї більшого розміру порівняно з моделями вищого класу. Наприклад, Redmi Note 13 Pro 5G має акумулятор ємністю 5100 мА·год, тоді як Xiaomi 14 і 14 Pro оснащені батареями на 4610 мА·год і 4880 мА·год відповідно. Однак ця ситуація скоро зміниться.

За даними Gizmochina, обидві моделі Xiaomi 15 матимуть батареї більшого розміру, ніж очікувалося. Зокрема, Xiaomi 15 Pro отримає акумулятор ємністю 5400 мА·год. Модель підтримуватиме швидку зарядку потужністю 120W і бездротову зарядку мінімум на 100W, що дозволить уникнути необхідності використання кабелів.

Реклама

Флагманська версія Xiaomi 15 без приставки Pro також отримає збільшену батарею ємністю від 5000 мА·год. Це буде перший випадок використання акумуляторів такого розміру в цій серії пристроїв Xiaomi.

Xiaomi 15 і 15 Pro збережуть дизайн своїх попередників і будуть представлені в жовтні, через рік після запуску сімейства Xiaomi 14. У найближчі тижні очікується поява нової інформації про функції та дизайн цих перспективних новинок.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоprostomob.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ