Categories: Смартфони

Смартфон Vivo Nex: новий Vivo Apex з висувною камерою і сканером в екрані

Share

Ще в ході виставки MWC 2017 Барселоні відбувся офіційний анонс смартфона Vivo Apex, який отримав відразу кілька унікальних особливостей, головними серед яких стали висувна фронтальна камера, сканер відбитків пальців в дисплеї, а також екран, який займає більше 93% площі на лицьовій частині. Як вдалося з’ясувати сьогодні, компанія-виробник вирішила перейменувати цей апарат в Vivo Nex.

Інсайдерський ресурс Androidhits виклав в мережу дві фотографії майбутньої новинки, на яких можна розглянути смартфон Vivo Nex. Він вдає із себе точну копію моделі Vivo Apex. Навіщо виробнику потрібно змінити назву телефону – невідомо, однак саме так буде називатися новинка в магазинах електроніки по всьому світу. Швидше за все, китайська компанія, яка створила його, незабаром сама оголосить про це.

Вдалося з’ясувати, що у верхній частині Vivo Nex знаходиться звичний 3,5 мм роз’єм для підключення навушників, тобто ніяких незручностей з прослуховуванням музики не виникне. Також джерело повідомило, що апаратної основою телефону є 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, який доповнений модемом X20 LTE зі швидкістю передачі даних до 1,2 Гбіт / с, а також графічним прискорювачем Adreno 630.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сканер відбитків пальців в дисплеї працює не в одному конкретному місці, а майже на всій нижній площі телефону. Зараз в світі ще немає жодного смартфона, який міг би похвалитися такою особливістю. Фронтальна камера Vivo Nex висувається з верхнього торця, а робить вона це за 0,8 секунди. Також відомо, що новинка зможе похвалитися просунутою основною камерою, яка зможе робити фотографії з використанням революційної технології Super HDR.

Вже достеменно від офіційного джерела відомо, що смартфон Vivo Nex, оснащений 6,2-дюймовим AMOLED-дисплеєм, буде офіційно представлений публіці зовсім скоро – 12 червень 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Усі три версії Google Pixel 9 показали на реальних фото

    У мережі з'явилася серія фотографій усіх трьох смартфонів ще не представленої серії Google Pixel 9.…

    14.05.2024

    adidas Stan Smith — легенда стилю та фаворит мільйонів

    Теніс є спортом, котрий об'єднує мільйони аматорів та професійних гравців на всіх континентах. Гра має…

    14.05.2024

    Де і як подивитися презентацію Google I/O 2024

    Вже сьогодні, 14 травня, відбудеться щорічна конференція Google I/O, на якій очікуються великі анонси, пов'язані…

    14.05.2024

    У новій серії смартфонів Samsung Galaxy S25 з’явиться зручна функція «Керування акумулятором»

    Серія Samsung Galaxy S25 викликає ажіотаж завдяки появі потенційно новаторської функції - "Штучного інтелекту батареї".…

    14.05.2024

    Названо смартфони realme, які оновляться до Android 15

    Бренд Realme готує оновлення Realme UI 5.0 на базі Android 15 для кількох десятків моделей…

    14.05.2024

    Новий iPad mini вийде цього року

    У травні 2024 року Apple випустила нові iPad Pro та iPad Air , проте вона…

    14.05.2024