OnePlus планує випустити смартфон з акумулятором на 6500 мАг

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нещодавно було представлено смартфон OnePlus Ace 3 Pro з процесором Snapdragon 8 Gen 3 і акумулятором ємністю 6100 мА·год. Однак інсайдер Digital Chat Station повідомляє про плани групи компаній, до якої входять Oppo та OnePlus, розробити смартфон з акумулятором ємністю 6500 мА·год. Також було викладено можливі характеристики моделей OnePlus 13 та Ace 4.

Реклама

Обидва нові смартфони OnePlus можуть мати плоскі екрани з невеликими вигинами по сторонах і роздільною здатністю 1.5K та 2K. Очікується, що це будуть моделі OnePlus Ace 4 і OnePlus 13 відповідно, з акумуляторами ємністю від 6100 до 6200 мА·год.

OnePlus 13 може бути оснащений новим флагманським процесором Snapdragon 8 Gen 4, в той час як Ace 4 залишиться на поточному чіпі Snapdragon 8 Gen 3. Існує також можливість, що Ace 4 буде перейменовано на OnePlus 13R для глобального ринку. Ці інформації офіційно не підтверджені.

Реклама

Щодо смартфона з акумулятором ємністю 6500 мА·год, ймовірно, це буде модель OnePlus Ace 4 Pro, яку очікується на китайському ринку у середині 2025 року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgsmarena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ