Злиті повні характеристики Samsung Galaxy Z Fold 6 та Z Flip 6

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У мережу витекли докладні характеристики складаних смартфонів Galaxy Z Fold 6 та Galaxy Z Flip 6 всього за тиждень до презентації Samsung Unpacked. Інсайдер Еван Блас поділився маркетинговими зображеннями та інформацією про новинки.

Реклама

Galaxy Z Flip 6

Габарити та дисплеї: Зберіг розміри та характеристики дисплея свого попередника. Зовнішній екран 3,4-дюймовий з роздільною здатністю 720 x 748 пікселів та частотою оновлення 60 Гц. Внутрішній дисплей 6,7-дюймовий Full HD+ з частотою оновлення 120 Гц.

Акумулятор та система охолодження: Ємність акумулятора збільшена до 4000 мАг (у попередника – 3700 мАг), що значно покращить автономність. Новинка також отримає систему охолодження з паровою камерою.

Камери: Основна камера 50 Мп, надширококутна камера 12 Мп та селфі-камера 10 Мп залишилися без змін.

Galaxy Z Fold 6

Дисплеї: Зовнішній екран 6,3-дюймовий та внутрішній складаний дисплей 7,6-дюймовий. Обидва дисплеї підтримують частоту оновлення 120 Гц та мають пікову яскравість до 2600 ніт.

Вага та акумулятор: Смартфон став легшим на 14 г у порівнянні з попередником, його вага тепер становить 239 г. Ємність акумулятора залишилася незмінною – 4400 мАг.

Камери: Основний сенсор 50 Мп, надширококутна камера 12 Мп та телевізор 10 Мп з 3-кратним оптичним зумом.

Загальні особливості обох моделей

Захист: Обидва смартфони отримали захист IP48 від пилу та води, алюмінієві рамки Armor Aluminium та захисне скло Corning Gorilla Glass Victus 2.

Процесор та пам’ять: Оснащені процесором Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy, 12 ГБ оперативної пам’яті та 256/512 ГБ вбудованої пам’яті. Galaxy Z Fold 6 також буде доступний у версії з 1 ТБ в деяких країнах.

Інші характеристики: Бічні сканери відбитків пальців, стереодинаміки, підтримка двох SIM-карток, 5G, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3, NFC та порт USB 3.2 Gen 1 Type-C.

Ці зміни та оновлення роблять Galaxy Z Fold 6 та Galaxy Z Flip 6 потужними та захищеними пристроями, що пропонують покращену продуктивність та зручність використання.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ