Xiaomi представить 15 Pro з вражаючою 100-ватною зарядкою

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Відомий інсайдер Digital Chat Station оприлюднив дані щодо характеристик акумулятора та зарядки майбутнього смартфона Xiaomi 15 Pro. Цей джерело відоме своєю надійністю, оскільки раніше точно передбачало характеристики і дати виходу таких смартфонів, як Redmi K60 і Xiaomi 14. Згідно інформації, Xiaomi 15 Pro отримає акумулятор ємністю 5400 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 100 Вт як через провід, так і бездротово.

Реклама

Також було згадано, що тестувався інженерний прототип пристрою з дротовою зарядкою потужністю 120 Вт, однак через проблеми з перегріванням батареї цей варіант ймовірно не буде випущений в серію. Digital Chat Station зауважив, що акумулятор з такою ємністю обрано спеціально для зроблення смартфона тоншим і легшим, і навіть хоча у деяких конкурентів, наприклад, у Realme GT 7 Pro, акумулятор може бути більшим – 6000 мАг, але в батареї Xiaomi 15 Pro використовується більш висока щільність енергії, що робить її ефективнішою.

Також відомо, що новий смартфон може стати одним із перших на ринку з чіпом Snapdragon 8 Gen 4. Пристрій отримає екран з невеликим вигином і роздільною здатністю 2K, ультразвуковий датчик відбитків пальців під екраном та потрійну камерну систему. Система камер включатиме 50-Мп основний сенсор з великою діафрагмою, додатковий модуль з 50-Мп сенсором і надширококутним об’єктивом, а також третій модуль з 50-Мп сенсором і перископічним об’єктивом із 3-кратним оптичним зумом. Основна камера може отримати датчик OmniVision OV50K з технологією TheiaCel для забезпечення високоякісних знімків навіть при низькому освітленні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ