iPhone X виявився одним з найміцніших смартфонів за версією Tom’s Guide

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співробітники Tom’s Guide вирішили перевірити на міцність всі популярні смартфони і з’ясували, який з них «живучий».

Тестування проводилося в кілька етапів.

  • Перший – падіння смартфонів на бетон з висоти 1.2 метрів і 1.8 метра «обличчям» вниз.
  • Другий – падіння смартфона з висоти 1.2 метра на грань, а після ще раз на дисплей.
  • Третій – падіння з висоти 1.8 метра на грань і ще раз лицьовою стороною.
  • Четвертий – падіння гаджетів з висоти 1.2 метра в унітаз з водою.

Кожен етап оцінювався певною кількістю балів за виживання. Якщо смартфон переставав працювати або ним було неможливо користуватися після одного з кидків, то він автоматично дискваліфікувався.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На першому місці виявився смартфон Motorola Moto Z2 Force, який набрав 8.5 бали з 10. На другому – LG X Venture, який набрав 6.6 бали з 10. Третю позицію зайняв флагман Apple з 6.2 бала.

Пристрій з гідністю пройшло перший етап випробування і частина другого. Гаджет лише злегка подряпався. Потім його ще раз упустили «обличчям» вниз з висоти 1.2 метра і екран тріснув. Після проходження третього етапу на дисплеї з’явилося ще кілька тріщин з боків. Після купання в унітазі смартфон якийсь час не працював, але через кілька хвилин все повернулося на свої місця.

В результаті флагман Apple залишився повністю функціонуючим і придатним для роботи, незважаючи на подряпини на бічних гранях, які практично ніяк не заважають взаємодії з пристроєм.

Тобто незважаючи на те, що в iPhone X майже всю лицьову частину займає дисплей, він все ще залишається одним з найбільш витривалих і стійких до ударів. Набагато міцніше свого молодшого брата – iPhone SE, який набрав всього 3.9 бала. Його дисплей сильно потріскався через що користуючись гаджетом можна було б пошкодити пальці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.