З’явилися детальні зображення Samsung Galaxy Z Flip 6 та Z Fold 6

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Зараз ми чекаємо на офіційну презентацію Samsung Unpacked, яка відбудеться 10 липня в Парижі. Цього разу Samsung планує представити ряд новинок, включаючи навушники, планшети і навіть смарт-кільце. Однак особливий інтерес збирають майбутні моделі смартфонів Samsung Galaxy Z Flip 6 та Z Fold 6.

Реклама

За витоками інформації, Samsung Galaxy Z Fold 6 отримає новий дизайн з більш прямокутною формою, меншими шарнірами та унікальним оформленням камери з чорними кільцями. Цей смартфон буде доступний у трьох кольорах: сірому, темно-синьому і світло-рожевому.

Щодо Samsung Galaxy Z Flip 6, його дизайн, за витоками, нагадує молюска і він буде доступний у синьому, сріблястому, жовтому та зеленому кольорах. Особливістю будуть кільця навколо камер, забарвлені у відповідність до кольору корпусу.

Очікується, що обидва смартфони будуть працювати на процесорах Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, що забезпечить високу продуктивність. Крім того, основна камера Samsung Galaxy Z Flip 6 може отримати значне покращення, збільшивши роздільну здатність до 50 мегапікселів для ще кращих фотографій.

Ці нові моделі смартфонів Samsung обіцяють стати справжнім проривом у світі мобільних пристроїв, і фанати бренду з нетерпінням чекають їх офіційного випуску та оцінки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: