Названа найслабша сторона iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці назвали головний мінус iPhone, через якого він поступається навіть китайським смартфонам.

Найслабшою стороною пристрою від Apple вони вважають батарею, мінуси якої перетворюють його в простий, але дорогий телефон, передає Vladtime .

Як відзначають фахівці, тривалість автономної роботи iPhone і iPhone Plus залишаються найбільш ключовою проблемою, яка заважає безлічі власників.

При цьому ємність акумулятора є досить низькою навіть на тлі не найбільших конкурентів, які намагаються збільшити час роботи своїх гаджетів. Цей мінус стає ще значніше від того, що Apple займає одну з провідних позицій на світовому ринку, а самі смартфони є далеко не дешевими. Ця проблема може бути непомітною в перші кілька місяців роботи пристрою, коли акумулятор не втратив ряд своїх властивостей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але з часом власникам iPhone доводиться відключати деякі опції телефону, щоб він продовжував функціонувати. Найпоширенішими заходами є максимальне зниження яскравості і відмова від використання інтернету. Через таких заходів iPhone перетворюється в простий телефон для дзвінків, незважаючи на свою високу вартість. 

Фахівці відзначають, що єдиним варіантом вирішення проблеми на даний момент є портативні акумулятори, взяти які не завжди є можливість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.