nubia Red Magic 9S Pro+ встановив новий рекорд в AnTuTu

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Серія Red Magic 9S Pro випускається 3 липня, і сьогодні ми дізналися, наскільки потужним стане новий ігровий смартфон nubia. Телефон отримає “відому версію” процесора Snapdragon 8 Gen 3, який є таким самим розганеним процесором, як і в телефонах Galaxy S24.

Реклама

Сьогодні телефон був протестований на AnTuTu, і платформа опублікувала результат на своїй сторінці у мережі Weibo, показавши, що версія nubia Red Magic 9S Pro+ здатна досягати майже 2,4 мільйонів балів, що є рекордним показником серед смартфонів.

Рейтинги AnTuTu включають чотири компоненти – CPU, GPU, швидкість пам’яті та плавність користувацького досвіду. Процесор складається з 1x 3.39 ГГц Cortex-X4, 3x 3.1 ГГц Cortex-A720, 2x 2.9 ГГц Cortex-A720 і 2x 2.2 ГГц Cortex-A520, а графічний процесор – Adreno 750, частота якого піднята до 1 ГГц.

Ці характеристики відповідають тому, що було у Samsung Galaxy S24 Ultra, який ми тестували раніше цього року і показав результат AnTuTu версії 10 трохи більше 1,8 мільйонів.

Різниця до показника 2,37 мільйона пояснюється тим, що nubia використовувала пристрій з 24 ГБ оперативної пам’яті LPPDDR5X і 1 ТБ накопичувача UFS 4.0. Ми також можемо очікувати, що цей ігровий смартфон буде оснащений передовою системою охолодження, що дозволить йому працювати з апаратним забезпеченням довше без перегріву. Ще не представило версію Pro+ серії Red Magic за межами Китаю. Проте ми маємо надію, що модель nubia Red Magic 9S Pro буде доступна на міжнародному ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgsmarena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: